Bilder på mitt hjärta <3

Hjärtat ligger och sover middag efter allt lek och spring runt här hemma : ).

 

Det har inte hänt så mycket idag vi har mest lekt och varit ute lite. Felicia fick gå lite ute som hon tycker väldigt mycket om..

Jag sitter och försöker lägga in lite bilder på datorn som jag har tänkt lägga upp på bloggen: ).

 

Ikväll händer det nog inte så mycket vi får se om vi går/åker ner på stan och kollar på brasan. Eller om vi bara är hemma och myser framför talang. Fyrverkerierna se vi från våran balkong tror jag : ). Så då kan man stå ute på balkongen och kolla.

 

Nu ska jag göra lite annat. Först ska jag lägga ut bilder på mitt lilla hjärta <3


Nallen fick åka på Felicias cykel :).

 

Felicia tyckte att dockan skulle sitta på hästen : ).

 

Kom kanske lite för nästa kameran : ).

 

Felicia har fått för sig att man ska sätta sig på vissa saker : ).

Dockan och nallen fick följa med på en cykeltur i lägenheten : ).

(Klicka på bilderna för att se dom större )


Mat tjuv : )

Har varit hemma vid mamma hela dagen : ). Trevligt att komma någon annan stans en att vara hemma hela dagarna. Felicia var väldigt glad och uppskattade att få komma dit :). Hon går runt överallt och kramas och myser. Ska gå från ena till den andra.

 

Hon vill också gärna klappa mormos hundar men hundarna tycker inte om småbarn : ). Hon tror att hundarna leker med henne när dom springer iväg :D.

 

Felicia har svårt att sova när hon är där, för att det händer saker som hon inte vill missa. Men hon blir också väldigt trött där för hon inte kan vara still. Så jag och min lillebror gick ut och gick med henne i vagnen så hon fick sova lite.

 

När Peter kom hem ifrån jobbet skulle Felicia upp till honom direkt och vara med honom och äta. Hon skulle sitta i hans knä när han skalade potatis. Hon satt och åt från hans talltik. En liten mattjuv är hon :). Och helt knasig <3

 

Efter dom hade kladdat färdigt gick vi ut så Felicia fick tralla lite ute. Och jag skulle ut och övningsköra. När vi precis hade kommit ut kom pappa Daniel : ). Så jag och Peter åkte iväg med bilen. Det gick jätte bra idag. Förutom att jag fick hjärtattack när vi körde i Lindesberg vissa Lindebor kan verkligen inte åka bil..Blir så tröt på dom…

 

 

 

 


Hem till mamma/mormor <3

Felicia sitter på golvet och leker med sin docka. Jag sitter också på golvet och kollar lite på datorn.

 

Vi håller också på att göra oss i ordning och packar skötväskan lite. Vi ska nämligen ta tåget hem till min mamma och vara där under dagen : ). Vädret ser inte så lovande ut men får hoppas att vi klarar oss från regn. Sen får jag se i eftermiddag om det blir att övningsköra lite : ). Försöker göra det 1 gång i veckan men skulle vilja göra det fler men det blir så dyrt att åka dit flera gånger i veckan.

 

Nu är det någon som klättrar på mig så nu ska jag gå och leka lite : ). Innan vi ska ner till tåget.

 


Förskoleinskolning till sommaren

Det har inte hänt så mycket idag, vi var ner till familjecentralen i morse och lekte lite. Det tyckte Felicia var kul.

 

Hon är så duktig när hon är där nere hon är lugn och försiktig men ändå tar för sig : ). Så det kommer nog gå bra att lämna henne på förskolan sen. Men det kommer nog kännas konstigt att lämna henne på dagarna när man är van att ha henne hemma hela dagarna. Nu är det någon annan som ska ha ett litet ansvar över henne. Fast dom måste ju också ha ett stort ansvar så klart.

Men det är bra att hon kommer få göra någonting annat om dagarna. Få leka och lära sig av andra barn : ).

 

I Juni blir det 2 veckors inskolning för henne : ). Det ska bli spännande och roligt.

 

Annars har vi bara lekt, busat och kollat på samma film 3 gånger : ).

 

Hjärtat sitter i sitt tält och leker med sina dockor : ).

 

Gosar med sin häst : )

Nu sitter vi och kollar på Draknästet och väntar på att Andra Avenyn ska börja. Tror det är näst sista avsnittet idag :/.


Lång promenad.

Ligger i sängen och väntar på att Daniel ska prata färdigt med sin pappa i telefonen. Vi ska kolla på avsnitten som vi har missat av så ska det låta :).

 

Det har inte hänt så mycket idag. Jag och Felicia har varit ute och gått med Maja på eftermiddagen. Det var riktigt skönt vi tog Linde sjön runt : ). Var väldigt länge sen jag gick där, jag trodde det inte gick att gå där med barnvagnen.  Men det kunde man men det var lite jobbigt för det var en del branta bakar man skulle upp för :D. Men det var trevligt och skönt. Gick där senast då jag var gravid : ).

 

Nu blir det så ska det låta så det blir mer skrivande imorgon : ).


Underbart väder.

Jag har precis diskat, Felicia sover middag : ). Daniel är på jobbet.

 

När Daniel skulle gå tillbaka till jobbet efter lunchen följde jag och Felicia med och gick en sväng sen gick vi till lekparken och lekte : ). Fast hon skulle inte leka i sandlådan hon skulle gå runt och kolla på allting och så klart glömde jag kameran inne.

När hon hade gått runt överallt ute vart hon trött så vi gick in och jag la henne i sängen och hon somnade som en stock :).

 

Felicia sitter och trycker i sig banan : ) <3

 

Snuttan är i en annan värld : ). <3

 

Ne nu orkar jag inte skriva mer får skriva mer ikväll om jag orkar.


Mammas älskling <3

Felicia sitter och gör sånt man inte får göra. Rycker i pappas kablar.



Sitter i vagnen och äter rån. Efter vi har varit och matat ankorna : ).



Det var inte så kul att mata ankorna idag. Dom var helt galna så vi gick där ifrån : ).
Trodde dom skulle atackera oss när som helst :D. Men Felicia tycket det var kul och ville klappa dom. Men jag ville där ifrån. Så jag bestämde :).

Föräldragrupp

Idag på eftermiddag/kväll  var det dags för föräldragrupp. Vi pratade om hur man kan göra när barnen är sjuka, när man ska söka hjälp/vård och sånt där som är bra att veta : ).

 

Ingen av barnen som var där kunde sitta still, Speciellt inte Felicia hon var överallt gick från det ena stället till det andra : ). Hämtade nya leksaker. Men till slut var hon trött och satt i knä några sekunder. När vi skulle klä på oss och åka hem sprang hon iväg. Hon ville inte åka hem hon ville vara kvar där : ).

Nästa träff tror jag vi skulle ha 3:e Maj och då kommer tandhygnisten och pratar.

 

Om det blir som det ser ut nu ska Felicia börja på förskola 7 juni :). På Statsskogens förskola .

2 veckor innan jag ska börja jobba. Så vi får hålla tummarna att det blir så : ).


När jag vaknade i morse fick jag en chock : ).

Felicia gick och la sig klockan 7 i går kväll och vaknade halv 8 i morse. Hon sov hela natten :). Väldigt skönt är det att hon har börjat sova hela nätterna. När man är van att gå upp en gång under natten blir man lite chockad när man inte behöver det :).

 

Vi gick ut vid 9 och lekte lite i sandlådan sen gick vi iväg och gick lite på strandpromenaden. När vi nästade oss ankorna fick Felicia gå själv. Det tyckte hon var kul och hon ville gärna klappa ankorna men jag ville inte att hon skulle gå för nära. Men hon stod väldigt nära dom. Jag glömde så klart kameran hemma.  Brukar alltid ha med den men den låg på laddning så jag glömde den :/. Fast det blir fler gånger vi går dit och då får vi ta med oss lite bröd och mata dom. För det glömde vi också : ).

 

När vi hade varit där ett tag gick vi till familjecentralen ett tag så Felicia fick leka lite med andra barn. Det uppskattade hon också. Hon var inte så intresserad av mig hon gick runt och lekte med allting hon såg : ).

 

Hon somnade när vi gick hem och sover fortfarande. Får se när hur länge hon sover. Hon har sovit i över en timme :D.

Sen ska hon få mat och få leka lite inne med sina nya grejor. Sen blir det nog att gå ut och leka. För vädret är ju underbart :D. Just nu försvann solen. Men det är skönt en då.

 

I eftermiddag är det dags för föräldragrupp. Fast jag kommer inte ihåg vad vi skulle prata om idag.

 


Se upp här kommer jag med fina cykel :).

Vi har inte testat den ute en för vi glömde hjälmen i Frövi så vi får åker inne:)

 

 

Nu ska jag ta det lite lugnt innan Felicia vaknar : ).


Pappas flicka

Har inte riktigt haft tid att blogga idag. Men tänkte slänga in ett inlägg nu.

 

Dagen började med att Felicia låg i sin säng och ropade mamma och pappa. Det var så mysigt att vakna upp till : ). <3

Felicia och jag började packa upp hennes paket från kartongerna som hon fick igår.

 

Så jag var tvungen också att tänka ut vart allting skulle få plats i hennes rum. Men det gick bra fick flyttade lite grejor. Men det vart någorlunda bra i alla fall men grejor överallt : ).

 

När vi hade ätit frukort gick vi ut och lekte med hink och spade. Felicia gillade det men hon trodde att man skulle äta på spaden. Så hon trodde nog att det var en stor sked : ). Hehe.



När klockan närmade sig 2 bestämde vi oss för att åka till Nora lite tidigare. Daniel spelar badminton på söndagar i Nora. Så vi åkte dit och gick på lågpris magasinet. Sen åkte vi till tennishallen där dom spelar. Killen Daniel spelar med hade inte kommit så jag och Daniel spelade lite tennis innan. Felicia satt på golvet och bara kollade på vad vi gjorde. Men vi spelade inte seriöst för jag är inte så duktig på tennis.

 

När dom började spela fick jag hålla koll på Felicia hela tiden för hon skulle gå till pappa hela tiden : ). Hon ville inte leka med sina leksaker som vi hade med till henne för att hon skulle ha någonting att leka med. Men hon skulle bara gå till pappa. Hon skulle till och med vara med när pappa stretchade då var hon kramnödig på pappa : ). Hon har blivit lite pappig <3

 

Nu på kvällen har vi haft besök av Maja : ). Mycket trevlig måste jag säga. Kul att ha börjat umgås med henne igen :D. <3

 

Nu ska jag dra mig ifrån datorn. Blir ingen bild idag för internet går så rakans segt på kvällarna.

 

 

 


1 års kalas <3

Orkar inte skriva så mycket. Men jag tänkte lägga ut bilder från Felicias kalas : ).
Det har varit en toppen dag idag. Men vi är väldigt trött. Felicia somnade i bilden på väg hem så nu ligger hon i sin säng och sover för natten.

Felicia har fått en massa presenter orkar inte skriva allt hon fick. Får kanske föröka ta kort på det i morgon.
det har inte blivit så mycket lekande med det. Det får bli i morgon så får vi paka upp allting.

Nu kommer lite bilder. Ni får klicka på bilderna för att förstora dem.

Testar sin cykel :).



Rider på hästen hemma hos farmor och farfar




Det var svårt att ta kort på henne.




Närbild


Snuttan vart lite blyg när vi stod och kollade på henne när hon skulle försöka blåsa ut ljuset.
Men hon var inte så intresserad av tårtan så jag fick blåsa ut ljuset istället :).




Det vart inte så många bilder men det får duga. Det är så segt att ladda upp bilder just nu.

Hjärtat fyller 1 år idag :

Idag den 24 april blir Felicia 1 år <3


Tänkte slänga in ett kort inlägg.

När Felicia vaknade idag gick jag och Daniel in och sjöng för henne. Men Felicia verkade inte gilla det så mycket hon skrek lite istället : ). Sen gick Daniel och la sig i sängen igen. Så jag och Felicia väntar på att han ska gå upp så Felicia får öppna sina paket : ).

 

Sen måste vi börja göra i ordning tårtorna och oss själva, Felicia tror jag får sätta på sig sina kalaskläder innan kalaset : ).

Sen ska vi till Frövi och göra i ordning där och så bli vi bjudna på lite mat : ).

 

1 år sedan från förlossningen <3

 

Hjärtat är ingen bebis längre <3

Nu ska jag leka lite med födelsebarnet : ) <3. Försöker skriva ikväll.


Bakkväll

Hinner inte riktigt skriva här på bloggen i kväll. Vi håller på att baka för fullt här hemma : ).

Vi är färdiga med botten som ska bli en prinsesstårta och nu håller vi på att baka chokladmarängtårta. Funderar på om jag ska göra chokladbollar medans den står i ugnen.

Ska försöka skriva lite i morgon men det får bli till kvällen så fall när vi är hemma och tagit igen oss efter kalaset. Vi kommer säkert vara jätte trötte : ). Och då ska jag försöka lägga ut lite bilder från Felicias kalas.

Nu ska jag fortsätta baka.


Sommar jobb fixat :)

Först måste jag tillägga.

För exakt ett år sedan låg jag hemma med värkar och hade haft det sen 4 på natten: ) <3.

 




Dagen började med att jag gick upp klockan 6 och började göra mig i ordning Felicia fick ligga i sin säng och dricka välling och leka lite med sina gossedjur. Så jag sminkade mig och klädde på mig. Sen ville Felicia komma upp så vi satt och myste lite i soffan : ).

 

Klockan 9 idag hämtade jag mitt arbetsschema och hon jag träffade visade mig runt var jag skulle hålla hus vilken avdelning jag ska vara på och vart saker och ting var. Får se om jag kommer ihåg det när det är dags att börja jobba : ).

 

Jag kommer börja lite i maj, 3 dagar och vara med och se hur det går till. Jag börjar på riktig vecka 25 och ska vara där i 4 veckor : ). Sen får jag se om det blir nå mera.

Ska bli kul att få komma ut och göra något annat. Börjar bli lite tråkigt att gå hemma hela dagarna.

 

Så nu är det bara Felicia som ska in på en plats på förskolan sen är allting perfekt : ).

När jag var där bort var Felicia med pappa på jobbet : ). Får bara hoppas att allting löser sig med förskolan nu bara.

 

Just nu ligger Felicia och sover och jag sitter här och tar det lugnt. Skulle behöva gå till affären men tror jag väntar tills Daniel kommer hem. Vi måste köpa lite till tårtbottnarna som måste göras idag, så det bara är att göra iordning som i morgon :). Men jag får se vad jag orkar och få se när Felicia vaknar.

Nu ska jag kolla på runt lite på datorn : ). Skriver ikväll om jag hinner.

 


 


Glad idag.

Felicia och jag kom hem strax innan 7 från mamma, då var Daniel också hemma. Efter en hel dag i huvudstaden : ).

 

Så det var bara att göra gröt till Felicia men det ville hon inte ha så hon fick lägga sig i sängen och dricka välling. Men det tog ett tag innan hon somnade men hon sa ingenting heller i sängen hon låg där inne och var tyst : ). Hon har blivit jätte duktig på kvällarna.

 

Har varit ute och övningskörde idag det gick väldigt bra. Känns skönt att det går framåt : ). Vill så gärna ha körkortet i handen så man slipper tänka på det nå mer.

 

Fick ett väldigt trevligt samtal när jag var hemma hos mamma idag. Berättar mer imorgon när jag vet lite mer om allting när jag ska börja och dagis till Felicia. Ni kanske förstår vad det handlar om nu :D.

 


Sov hela natten.

Idag blir det inte så mycket uppdatering Felicia och jag ska hem till mamma/mormor och vara där under dagen :). Vet inte när vi kommer hem. Men ska börja baka när vi kommer hem och när Felicia har lagt sig för natten ska jag baka mera : ).

 

Känner mig väldigt utvilad idag. Felicia sov hela natten och jag med : ). Hon somnade 7 i går kväll och vaknade 7 på morgonen. Hon har blivit jätte duktig <3, mammas tjej. Får hoppas att det fortsätter så.

 

Nu ska vi börja klä på oss och göra oss i ordning : )


Bak mamma

Gaah vilken tråk väder det är ute :/. Felicia och jag var inne under eftermiddagen och lekte och busade för det var så tråkigt ute. Men det var kul det med : ). Hon ville inte leka i sitt rum så länge. Hon hittade en film så hon gick in till tv-rummet och ville se film istället :). Så vi kollade lite på film och lekte lite framför tv:n. Jag började baka precis när Daniel kom hem ifrån jobbet. Jag hade tagit fram allt och börjat lite smått. Så han tog Felicia och började leka och busa : ).

Det är så mysigt när dom leker man blir så glad. Hon skrattar så med pappa : ).

Jag bakade rulltårta med smörkräm i :). Ska göra en till i morgon och så ska jag försöka göra chokladbollar.

 

Imorgon åker Daniel till Stockholm med jobbet på Dustin Expo så han är borta hela dagen. Så jag och Felicia ska ta tåget hem till mamma och vara där : ). Så det får bli att baka på kvällen. För på fredag ska vi göra tårtorna. Och på lördag är det dags för kalas och allting måste vara färdigt : ).

 

Måste också försöka slå in Felicias paket med det är så stort så pappret räckte inte så jag måste antingen köpa mer eller komma på någon lösning. För slå in det måste jag : ).

 

Leker i rummet : ).

 

Står framför Tv:n och kollar på film : )

 

Nu ska jag ringa min mamma och sen klockan 9 blir det Andra Avenyn : ).

 


Det snöar ute!

Mitt lilla hjärta sover just nu. Jag har precis diskat och ska försöka städa lite också men nu ska jag ta det lite lugnt : ).

Inatt sov Felicia jätte bra hon somnade vid 7 i går kväll och vaknade och ville ha välling vid halv 5 och somnade om till 7:45 : ). Underbart är det att hon börjar komma tillbaka till sina rutiner igen :)

 

På förmiddagen var vi nere på familjecentralen och lekte det tyckte Felicia var kul och ville inte åka hem när det var dags : ). Så fort jag hämtade hennes kläder gick hon i väg till ett annat rum.

 

Nu på eftermiddagen vet jag inte var vi ska göra. Det snöar ut så jag är så sugen på att gå ut. Så vi får vara inne och busa och vänta på att pappa ska komma hem från jobbet : ). Men han kommer inte fören runt 5. Då ska jag eller Daniel baka rulltårta. Tror det blir jag som får göra det för då kan Daniel leka med Felicia : ). Felicia har blivit lite pappig <3.

 

Igår kväll när var jag hemma vid Maja utan Felicia det var skönt att bara vara jag och inte behöva tänka på Felicia. Bella och Jim kom också dit det var trevligt : ). Det var länge sen jag träffade Bella.

 

Ne nu ska jag kolla lite på datorn sen ska jag börja städa lite här hemma.


1 års kontroll

Felicia har varit på sin 1 års kontroll idag. Det gick bra förutom att Felicia hatar att vara där. Vi skulle väga och mätta henne först och så fort jag tog av henne blöjan så börja det. Hon skrek och skrek så vägningen gick inte så bra men hon hade i alla fall gått upp i vikt : ).Hon kunde inte ligga still när vi skulle mätta henne så det gick inte heller så bra. Men hon står lite still i längden. Hon är kort i rocken : ). Hon har växt en halv cm på typ 2-3 månader.

Hon väger 9640g och är 74½ cm lång :). Stor tjej <3

 

Sen var det dags att ta spruta, 2 stycken fick hon. Det gick inte heller så bra hon kunde inte sitta still så BVC tanten var tvungen att hålla i hennes ben och jag var tvungen att hålla i armarna :/. Och hon bara skrek. Det kändes inte så bra i hjärtat, man det måste ju göras.

 

Fick också svara på lite frågor.

 

När vi var klara gick vi ut i väntrummet och klädde på oss. Då vart Felicia på lite bättre humör och tog av sig plåstret själv som hon fick : ). När vi gick hem somnade hon som en stock i min famn och sover fortfarande men i sin säng.

 

Snuttan innan vi gick till BVC

 

Lekte lite i lekparken innan vi gick :)


Lekdag

Idag har inte Felicia och jag inte varit hemma så mycket. Vi gick upp runt halv 6 tror jag det var. Felicia vaknade på toppen humör idag och bara gick runt och pratade och pratade högt var det också :). Hon ville kolla på film när vi vaknade så det gjorde vi. Sen gick vi och käkade frukost och gjorde oss i ordning och lekte : ).

Vi gick ut vid 9 och lekte lite vid lekparken sen gick vi i väg till familjecentralen och lekte. Felicia var lika tokig där : ).

 

Pratade med Maja på morgonen på facebook och hon hade flyttat in till Linde i går : ). Trevligt, då kanske man kan träffa henne oftare. Vi bestämde att vi skulle komma till henne. Så efter vi hade lekt vid familjecentralen så gick vi till henne. Det var kul och trevlig : ). Inte så ofta man träffar henne. Fast det är inte så ofta jag träffar folk i min ålder längre.

Det är så skönt att få bara prata med någon speciellt någon man har känt sen man var liten :).

 

När Daniel kom hem ifrån jobbet idag så busade han och Felicia i sängen. Felicia är så mysig när hon skrattar när Daniel håller på att busar med henne : ). Mina hjärtan <3

 

Sen kom vi på att vi var tvungna att åka till Frövi och hämta tårtform och sockerkaksform för det är dags att börja baka snart : ).

 

Felicias farmor hade köpt 2 jätte fina jackor till henne. Vi pratade om det i helgen att hon skulle kolla på en jacka till henne. Hon jobbar i Örebro så hon fixade det på sin lunch : ). Hon lyckades jätte bra för jackan var verkligen fin.

 

Jag och Felicia innan vi ska gå <3

 

Min lilla fis <3

 

 


Övningsköraren.

Helgen har gått fort som vanligt. Igår åkte vi till Frövi och var där under dagen :). Felicia vart jätte glad när vi kom dit hon var som en svans på farmor : ). Följde efter henne vart hon än gick.

Innan vi åkte hem ifrån Frövi gick vi ut med Felicia så hon fick gå lite ute. Hon älskar att vara ute : ). Men hon hatar att klä på sig sina kläder.

 

Idag när vi vaknade kom Felicia med en av sina filmer som hon tyckte vi skulle titta på. Men hon kollade inte så mycket, det är i början som hon kollar.

Vet inte hur många gånger vi har sett dom avsnitten.

 

När pappa Daniel vaknade och gick upp. Så gick vi ut och lekte vid lekparken. Det gillade Felicia : ).

 

Sen klockan 11 var det dags för tvättstugan så nu är det tvättat och nybäddat i sängen : ).

 

Medans Felicia sov middag skickade vi ut hennes födelsedags inbjudningar på sms. Så nu i veckan är det dags att baka en massa : ). För på lördag är det dags för kalas för Felicia i Frövi. Vi blir för många för att kunna vara i vår lägenhet. Så vi ska vara hemma hos farmor och farfar : ).

 

Vi åkte hem till min mamma och Peter idag och hälsade på lite och passade på att övningsköra lite. Det gick jätte bra och köra idag : ).

Felicia var glad att få komma dit. Hon tycker om att vara där : ). Det tycker jag också :).

 

Skruttan hade lite svårt att somna idag. Hon låg i sin säng och försökte klia sig på ryggen ,hon har utslag över hela ryggen :/. Så jag gick in och smörjde in henne och sen somnade hon : ). Får hoppas att hon kan sova inatt bara.

 

Klappa hästan när man rider :) <3

 

Nu ska jag snart duscha och kramas med älskling <3


Ute dag :)

Felicia ligger och sover hon vart trött av att vara ute och leka :).

 

På förmiddan gick vi och matade ankorna nere vid strandpromenaden. Det tyckte Felicia var väldigt kul. Jag kastade bröd till ankorna och Felicia åt brödet :). Hon stod och pekade på alla ankorna som kom fram.

Jag trodde att hon skulle bli lite rädd men hon bara stod där och kollade och pekade : ).

Sen gick vi till affären och handlade.

 

Lillan somnade som en stock i vagnen och hon sov fortfarande när vi kom upp till lägenheten och sov ungefär 1½ timme. Så jag och Daniel passade på att äta medans hon sov :). Daniel är hemma idag för att han är sjuk.

 

Sen busade vi och Felicia åt lite mat. Sen gick jag och Felicia ut igen och lekte. Först gick vi till lekparken och åkte rutschkana, gungade och gungade häst och moped. Vi satt också och lekte lite i sandlådan med händerna : ). Och hittade massa stenar att leka med.

 

När vi kom in ville Felicia kollavar hon jätte trött så hon inte visste vad hon skulle göra så jag la henne i sin säng och hon slocknade :).

 

Står och kollar på ankorna.

 

Coola tjejen <3

 

Sandlådan var väldigt rolig :).

 

Jaha nu regnar det också tur att jag och Felicia hann gå ut :).


Vart tog min lilla bebis vägen?!

Tiden går så fort nu. Felicia fyller snart 1 år och vi börjar planera 1 års kalas här hemma. Det ska bli så mysigt med kalas. Men det är svårt att förstå att hon redan ska fylla 1 år :).

Mammas lilla bebis som nyss låg på golvet och inte kom någonstans.

 

Nu kan hon gå runt själv både med skor och utan : ). Hon är så duktig och man blir så stolt över henne.

 

Hon lärde sig att gå med sina skor i går och det gick jätte fort. Från att hata att ha på sig skorna till att bara ställa sig upp och gå : ). Jag vart alldeles chockad och lycklig.

 


Gud vilket underbart väder det har varit dom här dagarna. Det är så skönt att inte behöva klä på Felicia massa kläder.

 

Idag så tog jag och Felicia tåget hem till min mamma/hennes mormor. Felicia vart jätte glad hon tycker jätte mycket om att vara där : ).

 

Vi var ute och lekte i det fina vädret och Felicia var ute och gick lite :). Hon var jätte duktig, hon fick hålla mig i handen för att vi gick lite på vägen och sen ville hon hålla i mormors hand också. Hon gick och kollade ner i baken. Det finns så mycket för henne att kolla på.

 

Dockan fick följa med ut och leka lite.

 

Stenarna tyckte Felicia var väldigt intressanta :).


7 april

Nu var det ett tag sen igen, glömmer av bloggen ibland. Oftast när jag ska skriva så kommer jag på någonting annat att göra. Och på kvällarna är det oftast någonting på tv man vill kolla på.

 

Men det har inte hänt så mycket dom här dagarna. Felicia vart ju sjuk igen förra onsdagen, hon fick feber på kvällen och den fortsatte i 3 dagar. Sen fick hon utslag på hela ryggen och lite på magen.  När min mamma fick se det sa hon att det var 3 dagars feber, en barnsjukdom som nästan alla barn får från barn 6 månader till 3 år.

Men nu är hon frisk och nu får vi hålla tummarna att hon får vara frisk ett tag nu.

 

I går tisdag åkte jag och Felicia in till Marieberg med min mamma och min lillebror Jonatan. Det var jätte trevligt. Dock så fanns inte det jag skulle köpa. Jag skulle köpa Felicias födelsedagspresent men den var slut och skulle komma in idag. Det var tråkigt så jag och Daniel får åka in någon annan dag och köpa den. För det är inte så långt kvar tills hon fyller :).

 

Men jag hittade ett par nya pyjamas byxor på cubus för 50 kr :) och ett par nya leggings. Sen fick jag en vår jacka utan min mamma : ).

Felicia fick en docka av sin mormor som vart hon jätte glad över : ). Ville inte köpa några kläder eller nå till henne för snart fyller hon år och så är hennes farmor och farfar i Kina så man vet inte vad dom kommer hem för någonting :).

 

Nu måste jag skynda min för nu börjar Andra Avenyn : ).


Talang start

Snart är det talang på TV och efter det är det solsidan :). Så det blir mys framför burken snart :).

Felicia ligger och sover hon är fortfarande inte bra, hon är trött hela tiden och har feber. Men hon var lite piggare när vi gav henne alvedon :). Hon vill inte äta någonting men hon har i alla fall druckit bra med vatten och så fick hon välling i sängen när hon skulle sova så hon fick någoting i magen.
Igår kväll vaknade hon när jag skulle gå och lägga mig och var hungrig hon hade bara ätit någon sked gröt så hon fick lite välling och somnade om och sov till 6 :). Vi gick upp 6.20.


Nu måste jag spring till Tv så jag inte missar någonting :). Uppdaterar i morgon eller när jag har tid :).

1 april

Lillskrutten har fortfarande feber nu ligger hon på 39,4 :/. Och då har jag tagit i örat på henne så jag vet inte om det är mer. Ska kolla snart.

Just nu sitter vi på golver och myser framför en film, Felicia valde att se Fifi :). Felicia är väldigt trött och seg :/. Det är inte mycket hon orkar. Men hon har fått lite alvedon så får hoppas att hon blir lite piggare.

Ne nu ska jag kolla vidare på filmen.

RSS 2.0