Felicias första egna glass <3

Felicia och jag åkte hem till mamma idag och lekte av oss lite :).
När vi gick från tåget gick vi in på konsum och köpte en glass till Felicia :). Som hon fick äta alldeles själv och det gick bra förutom att det blev lite kladdigt runt munnen :D.<3



Våfflan var godast tyckte Felicia <3



Men blir törstig av att vara ute och leka :).



Vi plockade blommor också hemma hos mamma som Felicia gick och luktade på :). Men sedan slängde på backen.
Jag hann också ut och övningsköra lite. Det gick bra går framåt i alla fall :).

Nu ska jag kolla runt på datorn. Felicia sover hon somnade som en stock, hon har haft så mycket och göra idag och varit ute så hon var trött :). Och Daniel sitter och spelar vid andra datorn.



Utan hjärtat är men inte riktigt hel <3

Det sved lite i hjärtat när jag gick upp i morsse när det inte fanns någon liten Felicia hemma. Ingen som sprang runt och busade.

Det roliga är att jag vaknade halv 8 och kunde inte somna om låg först i sängen och försökte somna om. Men det gick inte så jag gick ut till tvn och la mig där men det vart inge sovande där heller.
Jag som trodde jag kunde få lite sovmorgon när jag ändå var barnfri men ikke.
Fast jag fick sova middag sen under dagen. Tror jag sov nästan 2 timmar och det behövde ja. Jag var så trött så jag höll på att börja gråta och då är man trött.

Vi åkte till Frövi runt 12 och då kände man att snart är man hel igen. Det var så skönt att se henne. Hon hade haft det så bra och dom var så stolta över henne. Hon hade varit glad hela tiden och sovit jätte bra :).
Så nu behöver jag inte oroa mig när vi ska till Göteborg att det inte ska gå bra. Fast då ska vi också vara borta 2 nätter så det kommer bli ännu jobbigare. Vi får hålla oss sysselsatta hela tiden så vi inte behöver tänka på barnen.

Ne nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag sova och sedan vakna och busa och leka med hjärtat. Har inte riktigt haft ork att busa med henne idag. Så jag får ta igen att i morgon :).
Helgerna går så rakans fort så imorgon är det jobb för Daniel igen. Fast vecka 23-24 har han semester :). Och då ska vi skola in hjärtat på förskolan <3

Mordag :).

Idag är det mordag alltså är det min dag idag :).
Och det firades med mat i Nora med Daniels familj :).

Klär på oss och redo för hemfärd.


Hjärtat <3



Nu blir det mys framför en film med älskling <3




Kan man bli finare? <3

Bilderna säger allt <3
Jag har världens finaste dotter <3










Svårt att välja vilka bilder man skulle lägga ut det finns en del att välja på :).
Och alla var så otroligt fina <3

Tack Pelle för att vi fick komma och ta såna fina bilder :).

1 års fotografering :).

När Daniel slutade jobbet åkte vi upp till Löa och tog bilder på Felicia :). Hon var så duktig och vi vart så stolta  bilderna på henne vart jätte fina :). <3
Men när vi hade hållt på ett tag vart det lite girnigt, det var då vi skulle ta kort tillsammans med Felicia :).
Men jag är så glad att bilderna på henne var bra.
Man såg på bilderna att hon har blivit stor hon är en stor tjej nu ingen bebis :). <3

Bilder kommer så småningom :).



Ingenting är omöjligt har jag hört.

Nu har min älskling färgat håret på mig :). Han är så snäll <3.

Imorgon har vi planerat in att ta kort på Felicia i Löa där vi tog hennes bebis kort :).
Så nu får jag tänka ut vilka kläder hon ska ha på sig och vilka kläder jag ska ha.

Vi/jag har tänkt att vi ska ta kort på bara Felicia och familjekort, kort på mamma och Felicia och kort på pappa och Felicia :). Det vill jag i alla fall så vi får se hur det blir :).
Jag är mest spänd på hur vi ska få Felicia att stå still själv framför kameran :). Det är det jag oroar mig för men vi får hitta på alla olika knep om hon inte vill :). Ingenting är omöjligt har jag hört.

Nu ska vi se Sandhamn sen natta kudden :).

Gonatt och ha det bra.

Från topp till tå :).

Igår var det skit väder, det regnade hela dagen :/. Idag har det varit bra väder och vi har varit ute mycket :). Felicia fick cykla på sin cykel och det gillade hon väldigt mycket och var så glad när hon satt där :).

Se upp här kommer jag!
(Ibland glömmer hon att hon måste hålla i sig :)



På väg in i förrådet efter en lång cykel tur :).



Vi var tvungna att åka och handla igår när Daniel kom hem från jobbet. Så Felicia fick regnkläder på sig :). Det var bara stövlarna som saknas annars skulle hon kunna hoppa i alla pölarna :). <3




Nu ska jag fråga Daniel om han vill färga håret på mig :). <3

Egen vilja har hon.

Imorsse tog jag och Felicia en promenad trodde hon skulle somna men ikke :). Hon satt klar vaken och bara kollade. Hon var så trött och grinig. När vi kom hem vart hon arg, hon stod vid dörren och ville inte klä av sig. Egen vilja har hon och har alltid haft :). Riktigt envis är hon och vill gärna få som hon vill.

Vi gjorde oss iordning sen gick vi ut igen och gick ner till familjecentralen och lekte lite :). Det tyckte Felicia var kul men hon vart trött så vi gick hem och hon somnade som en stock i vagnen kan jag säga. Vi kom inte långt förrän hon somnade. Hon sover fortfarande fast i sin säng :).

På eftermiddan vet jag inte vad som händer. Kanske gå ut så Felicia får vandra lite ute. Gå till apoteket och köpa salva till Flisen så hon inte blir röd på rumpan. För salvan är nästan slut.


Igår köpte vi biljetter till Björn Rosenstörm så på Lördag smäller det :). Ska bli väldigt roligt det ser jag fram emot det :).
Och drickan är också inhandlad.
Ska färga håret ikväll. Men jag har inte en anning om vad jag ska ha på mig för kläder på lördag. Men det kanske jag inte behöver tänka på nu :).

Min älskade lilla Flis <3





Det svider lite i hjärtat <3

Felicia ligger i sin säng och ska sova lite middag :). Det skulle hon behöva för hon är välidgt trött och grinig. Hon brukar sova vid 12-13 men hon somnade redan klockan 9 i morsse :). Och sov till halv 11. Så det har inte riktigit blivit som det brukar.

Jag sitter och kollar ut genom fönstret och önskar att det ska sluta regna. Jag blir så trött och slö när det är sånt skit väder. Det är tur att jag har en liten skrutt att mysa med på dagarna.
Får passa på att njuta riktigt mycket nu för snart ska hon skolas in på förskolan :). Spännade :D.

När Daniel kommer hem i från jobbet ska vi åka ner och handla och köpa biljetter tills lördag :).
För då ska vi ut för första gången på ungefär 2 år :). Det ska bli roligt.

Fast jag får lite ont i hjärtat av att vi ska lämna Felicia. Men jag vet att hon är i trygga händer och kommer ha det bra :).
Men vi har bara varit utan henne några timmar aldrig en hel natt hon har alltid sovit hos oss :). Alltid varit hos oss. <3. Vi har alltid haft koll på henne. Hon ska vara hemma hos sin farmor och farfar :).
Men jag måste ju kunna släppa henne till någon annan. Så vi får komma ut och träffa folk :).

Sitter och kollar på Fifi och äter päron :). <3



Innan jag la henne i sängen låg hon på min kudde och kramades med Mimmi :). <3





Blivande fotbollsproffs?!

Ligger på golvet och har precis kollat på ett avsnitt av unga mödrar. Daniel sitter vid andra datorn och Felicia ligger och sover :). Hon fick gå och lägga sig en kvart tidigare idag för att hon var så trött :). Tror hon somnade direkt efter hon hade druckit upp vällingen.

Idag kom min mamma och min lillebror in till Linde så vi var nere på stan med dom. Vi fikade och gick i några affärer :).
Jag ringde frisören i morsse och frågade om dom hade någon tid idag och det hade dom. Jag fick tid klockan 3 :). Så Felicia fick följa med mamma och lillebror hem till dom och leka lite :). Det verkade ha gått jätte bra Felicia är så duktig och tycker om sin mormor och morbror :).
Jag fick lite egen tid att bara vara. Så jag gick ner på tittin och kollade lite och hittade 2 klänningar :).
Kom på att man hittade mycket mer när man inte hade en barnvagn i vägen. Då kunde man smita in i alla hörn och kanter :D.
När jag var färdig hos frisören tog jag bussen hem till mamma. Dom kom och mötte mig vid bussen. Sen spelade vi lite fotboll ute Felicia älskar att hålla på med bollar :). Så hon kanske är ett blivande fotbollsproffs :D. Vem vet?!

Jag har också övningskört idag, det gick bra :). Vi körde lite statskörning och småvägar :D.

När vi kom hem från åkningen gjorde vi oss i ordning för att åka hem och äta och Felicia sova :).

Just nu ligger jag på golvet och funderar på om jag ska gå ner till hemköp och köpa frukt. Men har inte bestämt mig en :D.


Springer efter bollen :) <3



Plockade en blomma till Felicia som hon höll hårt i handen. Så hårt att blomman vart lite ledsen :).
Luktade på blomman gjorde hon också <3




När Felicia och jag kom hem idag från stan hade min älskade pojk bakat rabarberpaj <3
Han hade gjort det på sin lunch, han är bara för underbar <3. Älskar dig <3



Ha en trevlig kväll :).



Koutsläpp :).

Dagen i går var väldigt trevlig. Det började med att vi åkte till Ullersätter för att kolla på koutsläpp med Jonna, Rickard och Alexander :). Det var otroligt mycket folk där, jag trodde inte det lockade så mycket. Men vädret var underbart så det var perfekt.
Efter koutsläppet åkte vi till Rickards och deras stuga och grillade korv och fikade. Det var väldigt fint pricis vid sjön men det var inte varmt i vattnet. Vi  satt på bryggan och badade fötterna.










(Klicka för större bilder)

Röda axlar :).

Det har varit en underbar dag idag med massa skoj och sol :) <3. Mer hinner jag inte skriva. Jag och Daniel ska mya framför en film med morötter och dipp :).

Skriver i morgon bitti :).

Ha det bra!

Gamla go tjejer <3

Fick precis sms av Daniel att han snart är hemma :). Så jag sitter och väntar på honom. Så det blir bara ett kort inlägg.
Har haft väldigt trevligt besök under kvällen. Maja och Bella kom hit och snackade skit och gamla minnen :). Fick också ett present kort på gina tricot. Det tackar jag för det kommer alltid till användning :).
Vi gjorde smoothie som vi satt och drack. Men Bella bara pratade om chips :D. Hon drömnde sig bort i chips världen och Maja ville ha marabou polka. Så få se om dom trycker i sig det när dom är hemma :).

Imorgon ska vi på koutsläpp i Ullersätter eller va det hete :). Så det kanske inte blir så mycket uppdatering i morgon vi blir nog kvar i Frövi ett tag. Ska försöka slänga in ett inlägg om koutsläppet :).

Ha det bra!


Vart tog det fina vädret vägen?

Felicia ligger och sover, hon somnade när vi var ute så det var bara att lägga henne i sängen när vi kom hem :). Jag passade på att laga lunch till Felicia medans hon sov. Idag ska hon få pannkaka och det tycker hon väldigt mycket om :). Så hon kommer bli glad.
Jag ska dricka en drink till lunch. Blir spännade och se hur det smakar. Daniel drack en sån till frukost och han sa att eftersmaken inte var så smaskens :). Men vi får pina i oss så kanske det blir smaskens till slut.

Felicia vaknade på en lite konstig sida idag. Allt var lite små jobbigt och lite gnälligt :). Om hon snubblade lite vart hon arg och började grina :).
Jag var också tvungen och klippa hennes tånaglar. Och då var hon arg på mig och skrek och grinade skarkade med benen. Hon hatar att klippa naglarna/tårna. Men det måste göras så det är bara att kämpa :D.

Idag ska Daniel in till Örebro och åka gokart, spela bowling och äta med jobbet. Så jag och Felicia ska vara själva hemma hela dan/kvällen.
Så jag hade önskat mig lite finare väder :). Men det kanske kommer?!



Näste vecka tror jag att vi skulle ta 1 års kort på Felicia :). <3

Felicias bebis kort <3







(Klicka på bilderna)

Försvinn inte nu solen.

Vilket underbart väder vi har haft idag :). Men det blir så otroligt varm i lägenheten vi ligger på 24 grader på dagarna. Vi har inge element på. Vi bor högst upp så vi får all värme in till oss.

Felicia och jag gick till lekparken runt 2 och lekte och väntade på att Jonna och Alexander skulle komma och leka :). Det var Alexander som var bosen och bestämde :D. Det han ville skulle bli.
Vi lekte i lekparken jätte länge och tiden gick väldigt fort tycker jag. Det var så skönt ute så man bara njöt. Efter massa lek i lekparken vart Felicia trött så jag la henne i vagnen och hon somnade :). Hon tycker det är jätte skönt att vara ute och sova i vagnen.
När Felicia sov fortsatte Alexander att leka.

När Daniel kom hem i från jobbet lekte han lite med Alexande åkte rutschkana och gungade :). Sen bestämde vi oss för att åka till plantmarken och kolla på deras djur. Dom hade kaniner, minigrisar och en get. Fast det var inte så mycket och se. Men ungarna fick leka lite i deras lekpark också. Sen gick vi och köpte glass.

På kvällen tog vi oss en promenad och sen gick in på Ica och köpte frystabär så vi kan göra smoothie som vi ska äta på kvällarna : ).

Vi tog också ut ett paket som hade kommit till ica. Vi ska nämligen börja äta/dricka modifast (kostersättning) det var det vi hämtade ut. Så i morgon ska vi börja med det. Och se om vi blir lite mindre i kroppen till slut :).

Vi beställde smakerna chockad och vanilj. Få se hur det smakar :).



Skriver mer om det i morgon. Nu ska jag göra annat.
Ha det bra :)

Banan fika ute på balkongen

När vi kom hem ifrån affären gick jag och Felicia ut på balkongen och satta oss och käkade lite banan : ). <3

Felicia håller på att försöka lyfta bordet :).



Ska försöka nå banan skalet : )



Efter ett tag kom Felicia på att om man kollar i fönstret så ser man sig själv :). <3

Hon tycker om att kolla på sig själv så det roade hon sig med <3



Just nu ligger Felicia och sover. Så det är lugnt och skönt.
Hon ville gå och lägga sig när jag började laga mat till henne. Så jag får värma maten sen :).

Bee bee :)

Sitter inne på Felicias rum och kollar när hon leker : ). Just nu sitter hon på golver och bläddrar i sin sjung med djuren bok. När fåret/lammet kommer upp sjunger hon bee bee :). För söt är hon.

Felicia sov hela natten inatt, men det har hon gjort dom senaste nätterna men ibland kan kan vakna 1 gång och vill ha välling. Vill försöka ta bort vällingen igen :). Så hon äter gröt på kvällen och får frukost när hon vaknar sen på morgonen.

Idag på förmiddagen vet jag inte vad vi ska göra. Leka och busa kanske gå ut och leka. Vi måste i alla fall gå ner till affären och köpa potatis. Och så måste vi så klart laga lite mat : ). Idag blir det potatis och köttbullar.

På eftermiddagen kommer Jonna och Alexander hit : ). Då får vi se vad vi hittar på då.

Felicias bok hon bläddrar i <3



Nu ska jag och Felicia leka lite sen ska vi göra oss iordning : ).

Ha det bra!.

Äta sten!

Det har inte blivit så mycket bloggande idag. Jag och Felicia tog tåget hem till mamma i morse och har varit där under dagen :). Mycket trevligt var det. Det är skönt att komma dit och få prata med mamma.
Felicia sprang runt och busade och myste med sin mormor : ). Lekte lite ute gjorde vi också och Felicia försökte äta lite sten.
Vädret har varit väldigt bra fast det är väldigt kvavt ute. Man blir alldeles klibbig när man är ute och går :). Jag skulle vilja ha lite mer sol.

Har också varit ute och övningskört idag. Känns bra och det gick väldigt bra : ). Det är synd att man inte får övningsköra med Daniel då skulle man kunna köra lite mera. Men han är för ung :D.

Nu på kvällen har vi varit ute och gått. Det var väldigt skönt ute och Felicia tyckte också det så hon ville inte somna. Men hon somnade när vi la henne i sängen när vi kom hem.
Det är så skönt att man bara kan lägga henne i sängen och hon ligger där och gosar tills hon somnar : ). <3

Skitungen försöker stoppa sten i munnen <3



Lägga sten i hinken <3




Snuttan <3



Nu ska jag dricka smoothie och kolla på unga mödrar på webben : ).

Nu är det igång.

Nu har vi fått internet :). Känns skönt så nu kan jag uppdatara mig igen. Men ikväll blir det inte mycket uppdatatring. Får börja ta tag i det i morgon.


Idag är det min dag för idag fyller jag 20 år. Fast har inte firat det idag för det gjorde vi i Lördags så det har varit en lugn och bra dag idag :).
På förmiddagen var jag på möte hos arbetsförmedlingen så min mamma kom in och tog hand om Felicia : ). Sen gick vi och fikade och kollade lite på stan.
När mamma åkte hem gick jag och Felicia hem och käkade mat och Felicia fick sova lite. Så hon skulle orka resten av dagen. Farmor och Doris kom och hälsade i eftermiddags. Så det har bara varit lek och bus idag. Fast det är det jämt här hemma : ). Hon är full i energi.


Felicia har kommit i någon form av trots. Om hon inte får som hon vill kan hon bli tokig och skrika rakt ut : ). Men lika söt är hon för det. Envis som en gris är hon också : ).

Skriver mer i morgon nu har jag inte riktigt tid med det.

Skrutten ute och vandrar <3






Underbara sol : )

Vilket underbart väder det har varit idag. Det trodde jag aldrig när jag vaknade i morsse för då var det regn. Fast vid 9 klarnade det till lite och det slutade regna. Då bestämde vi oss för att gå ut och prov köra nya vagnen.
Vi köpte en ny vagn igår en mindre och smidigare och inte har luft däck : ). Vi är jätte nöjda med den och Felicia också :D.

Idag hade vi kalas för mig, fyller år på tisdag med det är en tråkig dag att fira på när nästan alla jobbar. Så vi passade på att fira det idag. Så nu blir det inte mer kalas fix fören tills nästa år. Skönt : ).

När alla hade åkt gick vi till lekparken med Felicia eller hon fick åka på sin cykel : ). Vi lekte lite fast det var mest jag och Daniel som satt och lekte Felicia ville gärna stoppa sanden i munnen och sitta på gungan. Sen är Felicia väldigt nyfiken av sig så hon satt och glode på några som också var vid lekparken : ).

När vi kom hem kom Daniel på en super ideé att vi skulle åka till svärmor och svärfar och grilla. Dom är inte hemma men vi fick komma hit en då : ). Så vi ska sova kvar här inatt.
Det var Daniel som fixade med grillandet och han lyckades galant, köttet vart supergott : ). Det bara smälte i munnen.

Nu blir det inte mer bloggande idag. Får skriva i morgon om jag får tid.

Felicia dom senaste dagarna <3


Provsitter gamla stolen innan den ska iväg till stora morbror : )



Testade lilla morbrors mössa. Med skorpa i munnen och bollen i handen.


Dagarna rullar på som vanligt Felicia busar och trotsar <3



(Klicka på bilderna)

Skriver senare eller i morgon.

Vart tog solen vägen?!

Sitter i Frövi och kollar runt på datorn. Vi har fortfarande inge internet hemma så man får passa på att kolla när man åker någostans. Tog med mig min bärbara dator för att kunna begära mer föräldradagar.
Nu har jag jobbat mån, tis, ons det var kul och spännade men mycket att komma ihåg och tänka på. Så jag hoppas  att jag kommer ihåg det mesta tills jag börjar.
Daniel var pappa ledig och det gick väldigt bra. Daniel tyckte i alla fall att det var skönt att vara hemma och få leka med henne :).

Idag är det väldigt tråkigt väder det bara regnar och regnar :/.

I Juni ska vi åka till Göteborg och bo på hotell :). Vi ska åka till med Jonna och Rickard. Utan barn ska vi åka :O. Vi har aldrig varit utan Felicia så länge. 2 nätter tror jag att vi skulle sova där. Lääskigt.
Men det ska nog gå bra. Hon ska vara hos farmor och farfar.

Felicia är fortfarande inte riktigt bra en. Hon har fortfarnade hosta och är snorig. Annars är hon pigg och glad och busar runt hela dagarna :).



Snart fyller jag 20 år. Så nu är det dags att börja baka till mig tycker vi bakar hela tiden. Fast jag ska inte baka så mycket. Jag tänker inte ha jätte stort kalas.



Kort och snabbt inlägg.

Sitter på golvet hemma hos svärmor och svärfar. Felicia busar runt med pappa : ).

Vi har fortfarande inte nåt internet hemma så jag tog med datorn hit så jag kunde kolla mina grejer jag brukar kolla på.
Imorgon blir det en spännade dag. Jag ska jobba, jag börjar med ett kvällspass från 14.00 till 21.00. Jag ska jobba måndag, tisdag och onsdag : ). Det ska bli kul att få göra någonting annat. Och Felicia ska vara hela dagarna med sin pappa : ). får hoppas att det går bra också.

Idag ska vi på 3 års kalas, lilla Alexander fyller redan 3 år :). Helt galet vad tiden ska gå fort.

Nu ska jag göra annnat.
Ha det bra : ).

Fortfarande inge internet.

Är hemma hos mamma och snor lite internet. Vi har fortfarande inte fått nå statsnät hemma :/. Det är väldigt tomt utan internet när man är van att kunna kolla hela tiden om man behöver.

Men vi lever här hemma. Felicia har fått tillbaka sin snoriga näsa och sin hosta så henne är det inte så bra med. Men hon är pigg och glad en då för det mesta.

Annars har det inte hänt så mycket vi gör det gamla vanligt.
Det ska bli skönt nästa måndag då ska jag göra första dagen på jobbet. Får se hur trött jag är då :).

Daniel ska ta ut 3 pappa dagar nästa vecka när jag ska jobba : ). Så då får han lite egen tid me Felicia :).

Nu har jag inte tid att skriva mer. Tråkigt att man inte kan skriva som man brukar. Men när vi får internet ska jag komma igång igen :D.

Ha det bra alla männskor : ).


Inge internet på ett tag :/.

Vi kommer att vara utan internet ett tag nu. Vi vet inte hur länge men det kanske blir en vecka eller nå. Så jag kommer inte kunna uppdatera någonting. Vet inte hur jag ska klara mig utan internet men det ska nog gå : ). Får åka hem till mamma sen och låna lite under veckan :D.


Nu ska vi snart åka till Frövi och vara där under dagen. Det kommer Felicia tycka om :D.

 

Igår var vi bara hemma vi gick aldrig ner till stan och kollade på någon brasa. Felicia gick och la sig vid 7 och somnade som en stock :D. Jag och Daniel satt och spelade kort sen satt vi ute på balkongen lite. Sen var det dags för talang på tv:n.

 

Runt halv 10 tror jag klockan var började dom skjuta raketer så vi stod ute på balkongen och kollade. Man såg väldigt bra härifrån :D.

 

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så vi kommer iväg någon gång : ).


Ha det bra : ).


RSS 2.0