Feber igen!

Felicia har fått feber under kvällen. Hoppas bara att hon inte blir sjuk igen. Hon har varit väldigt trött och nu på kvällen blev hon jätte trött så hon gick och la sig lite efter 7. Efter lite gröt i magen.

 

Hon verkar i alla fall inte ha ont i munnen hon äter och kan tutta på nappen som vanligt. Svullnaden på läppen har gått ner. Så det var inte så farligt som det såg ut.

 

Spanar in pappa :) <3

 

Äter smörgåsrån och kollar när pappa spelar <3

 

I söndags följde vi med pappa Daniel till Nora och kollade på när han spelade badminton . Felicia tycker det är jätte kul att kolla på. Och i söndags ville hon gärna vara med på deras sida. Hon är så söt när hon kollar för hon är verkligen inne i spelat : ).

 

Nu ska jag kolla på tv så uppdaterar i morgon.

 


Olycka här hemma.

Igår tisdag tog jag och Felicia tåget hem till min mamma :). Felicia tycker det är väldigt roligt att vara där :). Felicias fick leka lite med sina kusiner också :). Det var jätte kul att träffa dom för det var ett tag sen. Och oftare kommer det inte bli för dom flyttar på fredag :/. Vet inte var det ligger med tror det var en bra bit här ifrån. Men men får hoppas att dom trivs där nu så dom slipper flytta mer. Tråkigt för oss att inte kunna träffa dom lika ofta och Felicia inte kunna leka med sina kusiner.

 

Jag övningskörde också igår och det gick väldigt bra. Vi körde på småvägar så jag fick tänka och planera min körning mer. För att köra på stora vägen är inte så svårt. Men jag var jätte glad efter för att det gick så bra :). Känns skönt att det går framåt med körkortet.

 

Idag har det inte hänt så mycket. Felicia och jag har lekt och busar på förmiddagen och så har vi lagat mat.

 

Det hände en olycka här hemma. Felicia satt och lekte på golvet med sin docka och till slut så låg Felicia på golvet hon började skrik/gråta så jag tog upp henne.  När jag kollade på henne var det massa blod i munnen. Det var framtänderna som fick stryk men det verkar inte vara någonting som gick sönder. Hon har fått en fläskläpp.  Men man blir orolig och rädd när hon skriker så :/. Tur att Daniel var hemma annars vet jag inte vad jag skulle göra.

 

 

Felicia föröker lyfta upp farmors pilatesboll när vi var där i helgen <3

 

 

Just nu ligger Felicia och sover i min famn tryggt och skönt :). <3

 


Underbara helg

Jag älskar helger för då är Daniel hemma :) <3

 

Dagen började med att Felicia skulle gå upp innan 7 och Daniel trodde klockan var 8.40 :).  Det var jätte ljust ute så Felicia trodde väll att det var dags att gå upp då. Det var bara att gå upp och se glad ut. Det var i alla fall full fart i Felicia och alla leksaker i vardagsrummet låg på golvet lika så som i hennes rum där ligger det leksaker överallt.

 

Vi åkte till Frövi på eftermiddagen och hämtade vår bil som har varit vid verkstan. Felicia tyckte det var jätte kul att vara där. Hon var på farmor hela tiden hon skulle leka och hålla handen så dom kunde gå tillsammans :). Jätte kul och skönt att hon kan vara med men andra :).

 

Felicia åt kvällsmat där så det var bara att lägga henne i sängen när vi kom hem. Hon var jätte trött. Hon har inte sovit någon middag eller jo hon somnade i bilen till Frövi. Men hon har varit jätte duktig i dag även att hon inte sovit. Glad och busig som vanligt :).

Felicia tycker om att visa sin lilla mage :)

 

Felicia och Doris hemma hos farmor och farfar :)

 

Nu orkar jag inte skiva mer :).


Fredag

Felicia ligger och sover och har gjort det sen halv 8 :). Hon har blivit jätte duktig på att somna i sin säng, idag somnade hon på 1-2 minuter :).
Flisen har blivit hel galen i havregryns gröt hon skulle kunna äta hur mycket som helst. När gröten är slut börjar hon gråta :) Hon är bara för söt. Så det märks nu att hon är frisk för nu äter hon jätte bra. Får hoppas att hon håller sig frisk nu. Det är så skönt att hon är sig själv och orkar mer nu :).

Jag hade besök av Maja idag. Det var jätte kul att träffa henne man träffar inte så mycket kompisar längre. Så det var kul att sitta och snacka lite strunt :). Felicia tyckte också det var kul att någon kom och hälsade på.

Nu på kvällen har jag och Daniel sjungit lite Lips på x-box 360 det var faktist kul men det var lite jobbit :). Jag vann över Daniel på 2 låtar och då var jag stolt :). Daniel är jätte duktig på att vinna och jag är helt tondöv :). Men ena låten jag vann på kunde jag nästan utantill :D.

Hittade ett underbart kort på Felicia när hon var ungefär 2 månader :).
Älskar min lilla pippi <3



Nu ska jag kolla klart på datorn sen ska jag slänga mig i sängen :). Skriver i morgon.



11 månader idag

Min lilla bebis blir 11 månader idag. Så hon är inte så liten längre. Det är bara en månad kvar tills vi ska ha 1 års kalas för henne. Hon börjar bli en stor tjej nu och tiden har gått så otroligt fort :).

 

Jag kommer så väl ihåg när hon kom ut och dom la henne på min mage : ). Vi var så lyckliga och trötta efter alla timmar.

Jag kommer till och med ihåg hur ont det gjorde. Folk sa att du kommer snar glömma det men jag har inte glömt det :). Jag har inte heller glömt hur ont det gjorde att amma i början. Jag började nästan gråta när hon skulle ha mat. Så ont gjorde det. Men vad gör man inte för sin underbara dotter.  Och när jag skulle kissa började jag nästan också gråta. Det gjorde så ont, hade ont ungefär 1-2 veckor.

 

Det är ju tur att alla förlossningar och sånt är olika och att man inte kan jämföra. Nästa barn kanske går hur lät som helst och att man är lite härdad i kroppen :). Om vi ska ha ett till barn förstås : ).

 

Kollade på kort på Felicia när vi tog bebis kort på henne :).

Hon är ungefär 4-5 månader på kortet <3

Ne nu ska jag vänta på att Felicia vaknar sen ska vi leka och busa : ).

 

 


Kors i taket

Felicia somnade på sin kudde och inte sitt täcke : ). Hon somnar alltid på sitt täcke men i kväll när jag gick in i hennes rum låg hon på sin kudde : ). Duktig flicka :D.

 

Hon var lite grinig nu på kvällen men hon var trött. Men man vill helst inte att hon ska somna för tidigt på kvällen så hon vaknar för tidigt på morgonen. 7-8 är en perfekt tid att somna på kvällen tycker vi : ). Hon fick bada lite innan det var dags för gröt. Men det var inte så kul när man var trött.

 

Imorgon ska vi åka hem till mamma och hälsa på det ska bli kul : ). Vi kunde inte åka dit förra veckan för att Felicia var sjuk. Så får vi se om Peter vill övningsköra med mig om han har tid :). Så jag kanske kan ta det där körkortet inom en snar framtid : ). Måste ha det innan oktober tror jag det var. Annars måste jag förnya syntesten och det där.

 

Felicia och jag överaskade pappa och gick och mötte han när han slutade jobbet :). <3

Jag älskar mina busfrön :) <3.

 

Ska hoppa in i duschen nu. För snart börjar Hollywood fruarna :).

 


Måndag igen.

Nu var det måndag igen. Vart tog helgen vägen? Helgerna går alldeles för fort. Kanske bara för att vi gör saker hela tiden för det mesta. I går gick jag och Felicia en tidig morgonpromenad. Det var jätte skönt och det är så skönt att se när snön smälter. För då närmar sig våren och sommaren :).

Men vad hände ett tag efter vi hade varit ute?. Det vart typ snöstorm ute. Då vart men lite sur. Vi hade tvättstugan också så vi var tvungna att springa ut i snö ovädret. Och för varje gång man gick ut hade det kommit flera centimeter snö, kändes det som :).

 

Daniel gjorde kanon god mat igår. Fläskfilé med klyftpotatis och bea sås :). Det var mums. Det var så skönt att äta också för Felicia sov och då njuter man lite extra av maten :).

 

Idag på morgonen så gick jag och Felicia ner till familjecentralen och lekte. Det tyckte hon var jätte kul :D. Och när vi gick hem somnade hon i vagnen men vaknade när jag skulle klä av henne. Hon blir väldigt trött av att vara där för det finns så mycket att både kolla på och leka med.

 

Klockan 1 gick vi ner till BVC för att väga och mäta skrutten. Brukar göra det 1 gång i månaden : ). För jag tycker det är kul att se hur mycket hon växer och så skriver jag ner det i hennes bok.

Men idag hade hon inte växt någonting, hon hade gått ner lite i vikt :/. Men hon har varit sjuk bland annat hade hon magsjuka förra veckan så det kan nog bero på det.

Kan säga att Felicia inte tycker om att vara vid BVC, väntrummet tycker hon är kul. Men att väga och mäta är inte kul. Då blir det typ gap och skrik. Och det har hon inte gjort sen hon fick sin första spruta. Så hon vet vad som kan hända där :).

 

Nu ska jag mysa med Felicia för hon har precis vaknat och då måste hon mysa :).

 

Skruttan somnade i min famn i morsse : ) <3

 


Kalas hela dagen.

Det har varit fullt upp hela dagen.

Vi började med att städa lite och gjorde oss i ordning. Sen var vi tvungna att åka i väg till Mejk och köpa en tårtspade och tårtunderlägg. Så vi gjorde i ordning tårtan när vi kom hem.

 

Daniels mamma och pappa kom och fikade vid 11. Då vart Felicia glad hon var lite grinig på morgonen. Hon var nog trött på att jag och Daniel gjorde annat.  Hon fick ett paket ut av dom som innehöll en bok :). Felicia tycker väldigt mycket om böcker så hon vart glad.

 

När dom åkte så började Daniel med maten och jag la Felicia så hon fick sova lite. Daniel gjorde potatis soppa med massa annat i, jag har knappt aldrig ätit soppa tycker det är lite blött men det var jätte gott :).

 

Klockan 4 kom alla andra i Daniels släkt och så kom min mamma, Peter och min lillebror Jonatan : ). Då vart Felicia glad igen.

Tårtan Daniel bakade vart jätte god och uppskattad. Så den blir att göra nån mer gång :).

 

När alla hade åkt var vi jätte trött alla 3. Felicia somnade som en stock i sin säng när det var läggdags. Hon var väldigt trött. Det tar på krafterna att busa en hel dag :). Hon har varit jätte tokig och busig :D.

 

Nu ligger jag i soffan och kollar på körslaget, Daniel sitter och spelar spelat han fick av mig och Felicia i födelsedags present. Min lillebror är här också och han ska sova här så han ligger i andra soffan och kollar på tv.

 

Felicia sitter i Pappas data stol och snurrar innan det var dags för frukost :).

Nu får det räcka för idag :).

 

 


Torka spya på en Fredag!

Felicia och jag tog oss en liten promenad innan Daniel slutade jobbet. Sen möttes vi vid affären för att handla lite. Åkte hem och började baka och städa. Så nu luktar det gott i lägenheten och nystädat : ).

 

Får hoppas att tårtan blir bra och går att äta :). Annars får vi åka ner till Ica och köpa en tårta.

Men den ser riktigt smaskig ut av det man ser. Blir att göra i ordning den i morgon bitti.

Recept på tårtan vi gjorde

 

Vi har också hunnit att torka spya. Alltid kul men sånt. Vi skulle ge Felicia gröt till kvällsmat som hon har börjat fått istället för välling. Hon började hosta jätte mycket och till slut sprutade det ur munnen på henne. Men det finns inte så mycket att göra en att torka bort det.

 

Nu ligger hon och sover med en tom mage. Som hon har gjort dom senaste kvällarna för att hon har vägrat ätit.

 

MysFelicia <3

 

Nu blir det Så ska det låta sen solsidan :).

 


Fredag :)

Igår fyllde pappa Daniel år 22 år blev han :). Så i morgon lördag ska vi ha kalas för honom då kommer hans släkt hit. Sen tror jag att min mamma och Peter skulle komma, lillebror vet jag inte han kanske också följer med :).

 

Han har inte fått sitt paket en jag beställde det lite sent så det har inte kommit en. Får hoppas att det kommer idag annars får han vänta till på måndag.

 

Idag när Daniel kommer hem från jobbet ska vi baka tårta, städa och handla så det blir fullt upp :).

I veckan har vi bakat bullar, kokoskakor och dammsugare :). Det ska bli gott.

 

Felicia har fortfarande inte blivit bra en. Hon har lite hosta kvar och är väldigt trött. Men hon har haft magsjuka igen nu i veckan precis som sin pappa. Dom är väldigt duktiga på att smitta varandra.

Vi fick komma till läkare i början av mars och fick reda på att hon hade öroninflammation så hon fick antibiotika som hon skulle äta i en vecka. Det var inte kul att ge henne det. Det var inte lätt hon skrek och grinade, spottade ut det för det mesta. Men nu verkar det vara bra och öronen har slutat runnit :).

 

Felicia börjar gå mer och mer och kan gå lite längre nu. Hon kan om hon vill gå lite över en meter :). Men hon går bara här hemma.

Men blir så stolt när hon går men kan inte sluta att le. Snart går hon runt här hemma och busar :).

 

Nästa vecka blir hon 11 månader <3 Tiden går så fort snart är det dags för 1 års kalas.

 

Felicia med sin boll :)

 

Försöker blogga i kväll eller senare på dagen igen.

 


RSS 2.0