Örebro tripp

Nu sitter Felicia i sin gåstol och kollar runt vart hon ska åka och busa, hon vill gärna rycka ner saker från soffbordet. Det går inte så bra för henne idag för hon har inga halkstrumper på sig :).

 

Idag vaknade vi vid halv 8-8 skönt. Vi skulle iväg vid 10 för att Daniel skulle kolla synen och det var som vi trodde, han ska få glasögon som han ska ha när han läser och sitter vid datorn. Vet inte när han får dom har i alla fall prövat ett par som han ska ha : ).

 

Efter det åkte vi in till Örebro och hälsade på Marcus och Anna det var inte lät att hitta dit men vi hittade till slut rätt : ). Felicia fick ett paket av dom som vi fick hjälpa till att öppna för det gick inte så bra för henne : ) och i paketet  låg det ett gosedjur, Mimmi mus : ). Tack så mycket hon vart jätte glad : ).

 

Vi åkte också till Marieberg och kollade lite vi hittade inte så mycket, jag köpte en tröja till mig vi hittade en julklapp till Rickard och Marcus. Får hoppas att ingen har köpt en sån :)

 

Jag gick in på Lindex och kollade om dom hade fått in sina libero paket och det hade dom : ). Har varit där typ 3-4 gånger och då har det inte funnits : ). Det stod på gåvobeviset att skynda dig att hämta paketet innan dit barn växer ut det. Blöjorna som var med var upp till 11kg strumporna var storlek 22-23 tror jag och det är ett tag kvar så det var inte så brottom att hämta det : ). Vi gick in på coop och köpte mat, välling och gröt till Felicia var mycket billigare där än i affärerna här : ) så nu har vi bunkrat upp lite.

Innan vi åkte hem åkte vi till djuraffären för att Daniel skulle köpa sniglar till sitt yngelkar, dom ser lite äckliga ut men dom ska göra rent där inne : ). Han köpte också ett badmintonrak.  Så nu är han glad : ).

 

Felicia börjar nu bli trött så hon snart slänga sig i sängen, men det får bli nån gång efter 7 så hon sover hela natten : ).


Felicia spanar in vad som fanns i paketet :)



Vi köpte också en overall till Felicia.



Tröjan jag köpte till mig själv.



Daniel med sitt nya rack : )



Pappas snigel :P








Kommentarer
Postat av: Elin, ung mamma.

Hej! Jo, vi vill inte ta sprutan med tanke på alla konstiga biverkningar man kan få. Plus att de kom fram med vaccinet så snabbt att man undrar om det verkligen är "ordentligt gjort", om man säger så. Hoppas du fick svar på din fråga nu :)

2009-12-02 @ 23:38:06
URL: http://elinzollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0